Waarom Social Events?

 

Waarom organiseert Australian deze ‘Social Events’?

 

Australian steunt op geheel eigen wijze Nederlandse goede doelen en/of richt haar aandacht op maatschappelijke  belangen om deze doelgroepen extra energie te geven en meer draagvlak en bewustwording te creeren binnen onze maatschappij. We hebben elkaar allemaal nodig, dus waarom zouden we niet vanuit het bedrijfsleven een steentje bijdragen.

 

Dit jaar gaan we ons richten op ‘eenzame ouderen’. Het idee van de actie ‘een koffiebuddy voor eenzame ouderen’ is ontstaan vanuit gesprekken binnen het team aangaande het thema ’eenzaamheid’.

Enkele medewerkers zijn ‘mantelzorgers’, waardoor dit thema en de bijbehorende uitdagingen regelmatig terugkerende gespreksonderwerpen zijn binnen ons bedrijf. Een fijn gesprek in combinatie met onze producten (koffie en chocolade) lijkt ons een mooie combinatie om dit ‘social event’ voldoende draagvlak te geven.

 

Australian communiceert deze actie op een subtiele manier middels social media, mond tot mond reclame en op de verpakkingen van haar koffieproducten. Wij zijn van mening dat alle beetjes helpen, dus ken je iemand die het fijn zou vinden om een koffiebuddy op bezoek te krijgen, stuur dan een scan/foto van de aankoopbon van de koffie op via onderstaande link en geef hem of haar op voor de actie. Maandelijks worden de winnaars bekend gemaakt. Er wordt dan persoonlijk contact opgenomen voor nadere informatie en een kennismaking.

 

wineenbuddy

 

Naast onze eigen acties wordt er voor ieder verkochte zak Feel Good koffiebonen 20 cent afgedragen aan een goed doel.

 

Met de actie Win een koffie buddy is er gekozen voor Stichting Nationaal Ouderenfonds.

Meer informatie over hun inzet voor ouderen kunt u vinden op: www.ouderenfonds.nl

 

 

 

 

Actievoorwaarden

 

Met het uploaden van een scan/foto van de aankoopbon van een Australian Feel Good koffiezak en het invullen van het online formulier maakt u kans op twee keer één uur koffiegezelligheid! Deze actie is bedoeld voor ‘eenzame’ ouderen in Nederland die wat extra aandacht in de vorm van een vers kopje koffie en een prettig gesprek kunnen gebruiken. Deze actie kan niet omgezet worden in geld. Onze organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade van producten en diensten in welke vorm dan ook.

 

Klik hier voor het formulier.

 

 

© Australian Homemade  | Plesmanstraat 31, 3905 KZ Veenendaal